Bodite prvi in ocenite ta izdelek!

Fresko vakuumska posoda, 0,9 litra

Fresko vakuumska posoda s prostornino 0,9 litra je namenjena shranjevanju manjših prigrizkov, omak in sadja doma ali na poti. Posodica za hrano se neprepustno zapre. Zavakuumirate jo lahko z ročno ali električno Status črpalko.

8.80

-
+
iNajnižja cena zadnjih 30 dni: 
Brezplačna poštnina za naročila nad 59.00
Hitra dostava

Varen nakup z MasterCard ID Check, Visa Secure in PayPal secure.

14-dnevna garancija zadovoljstva
Zagotavljamo nakup brez skrbi, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.
Shranjevanje v zmrzovalniku
Material brez BPA
Uporaba v mikrovalovni pečici (do 2 min brez pokrova)
Pranje v pomivalnem stroju
Maksimalno izkoriščen prostor
Zlaganje ene v drugo
Vsakodnevno shranjevanje hrane

Garancija

2-5 let garancije na izdelke.

Prihranek

Prihranite 300 € letno.

Svežina

Živila ostanejo sveža 4x dlje.

Poreklo

90 % izdelkov narejenih v Sloveniji.

Prodaja

Prodaja v 40 državah sveta.

Opis

Fresko posoda za shranjevanje z volumnom 0,9 litra je namenjena vakuumskemu shranjevanju sadja, zelenjave, predpripravljenih obrokov in ostankov jedi. Neprepustno jo zaprete že s samim pritiskom pokrova na posodo. Če pa z vakuumsko črpalko izčrpate zrak in ustvarite vakuum v posodi, podaljšate obstojnost živil za do štirikrat. 

Zakaj vakuumirati in kako deluje vakuum?

Vakuum v posodi ali  vrečki ustvarite tako, da iz nje izčrpate zrak (z ročno črpalko ali vakuumskim aparatom). S tem odstranite kisik in upočasnite oksidacijo. Razvoj bakterij in plesni se zmanjša, živila pa so uporabna in sveža dlje časa.

Vakuumsko shranjevanje je najbolj naraven način podaljševanja obstojnosti živil, saj ne vpliva na okus in strukturo živil kot sušenje ali konzerviranje.

priprava tedenskih obrokov Fresko Status
Vakuumske posode so odlična izbira za pripravo tedenskih obrokov vnaprej.

Predpriprava obrokov – meal prep

Pripravo dnevnih obrokov si lahko olajšajte in pohitrite z nekaj organizacije in predpriprave. Sestavine narežite in jih shranite v Fresko vakuumskih posodah, da se ne izsušijo ter ne izgubijo hranljivih vrednosti. Ob uri kosila ali večerje le skuhajte, prepražite in postrezite. Na ta način ne boste izgubljali časa s čiščenjem solate, rezanjem čebule, začinjanjem mesa ipd. Obrok bo zagotovo končan v pol manj časa.

Drugi način je, da kosila skuhate ali spečete vnaprej ter juhe, omake, riž, meso ali ribe po porcijah shranite v vakuumske posode. Take obroke si lahko odnesete tudi v službo in le pogrejete v mikrovalovni pečici.

Zakaj izbrati Fresko vakuumsko posodo 0,9 litra?

Fresko posoda je narejena iz polipropilena, pokrovi pa so stekleni. Polipropilen je lahek in odporen material, zato boste hrano, shranjeno v Fresko vakuum posodah, lahko vzeli s seboj tudi na izlet ali pohod. Pokrovi Fresko posod so stekleni in popolnoma prozorni. To vam omogoča, da hitro in brez odpiranja posode preverite shranjena živila.

Uporaba – video navodila za uporabo

Uporaba vakuumskih posod je preprosta. Za vakuumiranje potrebujete Status vakuumsko črpalko. Uporabite lahko katero koli Statusovo črpalko ali vakuumski aparat.

Izbrano živilo položite v posodo in pokrijte s primernim pokrovom. Pazite, da je pri tem ventil pokrova v dvignjenem položaju. Pred vakuumiranjem ventil potisnite navzdol. Posodo zavakuumirajte z izbrano črpalko; pri tem upoštevajte navodila za uporabo izbrane črpalke oz. vakuumskega aparata.

Fresko posode lahko shranite v hladilniku ali zamrzovalni skrinji. Za odpiranje potisnite ventil v stran, dokler slišite šum zraka. Hrano lahko pogrejete v mikrovalovni pečici. Umazane posodice pa operete v pomivalnem stroju v zgornji košari.

V Statusu smo posebno pozornost namenili tudi tesnilom. Tesnilo Fresko posod je pritrjeno na stekleni pokrov. Za vas to pomeni, da smeti in koščki hrane ne bojo zahajali pod tesnila ter da vam tesnila ne bodo odpadala s pokrova.

fresko posoda stekleni pokrov
Fiksno pritrjeno tesnilo zagotavlja enostavnejšo higieno in čiščenje.

Raznolika uporaba plastičnih posod za shranjevanje

Fresko posode so primerne za:

  • shranjevanje živil doma,
  • nošenje malice v službo ali na izlet,
  • meal prep – pripravo obrokov v naprej.
Fresko vakuumske posode so neprepustne in popolnoma varne za prenašanje tekočih živil.

Čiščenje in vzdrževanje

Fresko posode in pokrove lahko perete v pomivalnem stroju v zgornji košari.

Fresko vakuumske posode so na voljo v štirih volumnih 0,5 l, 0,9 l, 1,4 l in 2,3 l. Posode lahko kupite posamezno ali v 4-delnem setu brez črpalke ali v 5-delnem setu z ročno vakuumsko črpalko.

Mnenja strank

Zaenkrat še ni mnenj.

Napišite svoje mnenje.

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

Napišite Oceno.

Dodatne informacije

Barva

lila, losos, mint

Morda vam bo prav tako všeč…

Uporabniki, ki so si ogledali ta izdelek, so si ogledali tudi