Opis
Izkoristite posebno funkcijo vakuumskega aparata Provac 360 ali Solid 300 in marinirajte meso že v 18 minutah. Posoda in poseben priključek za hitro mariniranje opravita vse delo namesto vas, v pičlih 18 minutah.
Zakaj je mariniranje v vakuumu tako hitro?
Z vakuumiranjem mesu odprete pore, zato lahko marinada hitreje, globlje in bolj učinkovito prodre v notranjost. Na ta način meso pridobi polnejši okus in se zmehča. Oglejte si postopek mariniranja z vakuumskim aparatom Solid 300.
Provac 360 marinator set za še učinkovitejše mariniranje mesa
Proces mariniranja mesa v vakuumu smo izboljšali in zagotovili še hitrejše mariniranje s posebnim prednastavljenim programom na vakuumskem aparatu Provac. Postopek mariniranja je sestavljen iz petih ciklov vakuumiranja in mirovanja. En cikel je sestavljen iz 150 sekund mariniranja in 60 sekund počitka. Vse skupaj 18 min za še okusnejše in mehkejše meso.
POMEMBNO!
Za mariniranje z vakuumskim aparatom ne uporabljajte vakuumskih posod drugih dimenzij oz. volumnov ali drugih proizvajalcev, saj bodo neprimerne posode najverjetneje počile pod silami vakuuma funkcije marinator. Uporabljajte le 2-litrsko kvadratno vakuumsko posodo Status.
Marinator set vsebuje vse potrebno za hitro pripravo mesa za peko
Set vključuje posebno cevko za povezovanje posode z vakuumskim aparatom in dvolitrsko vakuumsko posodo s posebnim ventilom.
Kvadratno posodo Status lahko uporabite tudi za vakuumsko shranjevanje živil
Kvadratno vakuumsko posodo volumna 2 litra lahko uporabite tudi za običajno vakuumsko shranjevanje živil, kot so sadje in zelenjava, pecivo in keksi, ostanki kosila ipd. V tem primeru uporabite ročno ali električno vakuumsko črpalko in zamenjajte ventil na pokrovu z običajnim vakuumskim ventilom Statusovih posod. Za pomoč kontaktirajte proizvajalca.
Čiščenje in vzdrževanje
Vakuumsko posodo pomijte ročno ali v pomivalnem stroju z običajnimi sredstvi za pomivanje posode. Ne uporabljajte strgal, grobih gobic in močnih čistilnih sredstev, da ne poškodujete zapiralnih delov – robovi posod, tesnila. Priključna cev ni v stiku z živili, zato ne potrebuje posebnega čiščenja. Po potrebi jo obrišite z vlažno krpo.
Materiali
Posoda za mariniranje je narejena iz tritana, pokrov pa iz ABS plastike. Ventili in tesnila so silikonski. Vsi materiali so neoporečni in zdravju prijazni (brez BPA) ter varni za uporabo s hrano.
Mnenja strank
Zaenkrat še ni mnenj.