Vrečke za vakuumiranje salam, 120 x 550 mm, 100 kom
- za vse vrste salam in klobas
- prihranek z nakupom 100-seta
- uporaba z vsemi vakuumirkami
- najkakovostnejše vrečke na trgu
Vrečke za vakuumiranje salam, 120 x 550 mm, 100 kom
- za vse vrste salam in klobas
- prihranek z nakupom 100-seta
- uporaba z vsemi vakuumirkami
- najkakovostnejše vrečke na trgu

Večje 100-delno pakiranje z najugodnejšo ceno
Vas zanima, kako suhe salame in klobase najbolje pripraviti za transport in prodajo? Če želite svoje proizvode kakovostno shraniti in preprečiti vplive zunanjih dejavnikov v času skladiščenja, jih vakuumirajte v Statusove vakuumske vrečke. Vakuumsko shranjevanje zaščiti klobase in salame pred nadaljnjim sušenjem in zorenjem. 100-set je odlična izbira zaradi ugodne cene na enoto izdelka. Hkrati si boste zagotovili zadostno zalogo vrečk, da vam jih ne zmanjka med sezono.
Vrečke za vakuumiranje salam so primerne tudi za vakuumiranje drugih živil:
- podolgovate zelenjave, kot so beluši, stročji fižol in por;
- narezane zelenjave;
- oreščkov in
- začimb.

Zakaj so Statusove vrečke boljše od konkurenčnih?
Kakovost vreč za vakuumiranje določajo trije faktorji: debelina folije, kombinacija materialov in višina rebrastega profila. Statusove vrečke za vakuumiranje so rezultat večletnih raziskav in razvoja. Narejene so izključno iz materialov evropskega porekla, ki imajo vse potrebne certifikate za shranjevanje hrane. Proizvodnja poteka v Sloveniji. Statusove vrečke imajo najdebelejšo 20-µm plast poliamida, ki zagotavlja neprepustnost kisika in ščiti shranjena živila pred oksidacijo. Višina rebrastega profila Statusovih vreč za vakuumiranje pa je 0,2 mm. To je ključen faktor za kakovostno varjenje pri dolgotrajnem vakuumiranju. Statusove vrečke bodo kakovostno zavakuumirane tako v začetnih ciklih kot po 50 vakuumiranjih.
Do težave pri dolgotrajnem vakuumiranju najpogosteje pride zaradi uporabe neprimernih vrečk.

Status vrečke so primerne tudi za sous vide kuhanje
Kakovostni materiali Statusovih vrečk zagotavljajo tudi naslednje prednosti:
- Vrečke so nevtralne na okus in vonj, zato shranjena živila ne bodo imela čudnega priokusa plastike.
- Vrečke za vakuumiranje lahko pomivate v pomivalnem stroju in uporabite večkrat, vse dokler vam to omogoča dolžina.
- Vrečke so primerne za Sous Vide kuhanje. Klobasa, kuhana v vrečki v lastnem soku pod vreliščem, je še posebej izjemnega okusa. Vrečke za salame se odlično obnesejo tudi za vakuumiranje in kuhanje svinjske ribice, pljučne pečenke, stročjega fižola ipd.

Bodi prvi ocenjevalec “Vrečke za vakuumiranje salam, 120 x 550 mm, 100 kom” Prekliči odgovor
Za oddajo mnenja se morate prijaviti.
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.