Arhiv kategorij: Status in ekologija

Status in ekologija

Kako zmanjšati dnevno količino zavržene hrane? II. del

Korak k zmanjševanju bioloških odpadkov oz. zmanjšanju odpadne hrane se začne že med nakupom, zato vnaprej razmišljajte o porabi hrane. Če se vam zdi, da k zmanjšanju zavržene hrane lahko

Preberi več

Kako zmanjšati dnevno količino zavržene hrane? I. del

V skladu s priporočili Evropske platforme Food Losses and Food Waste smo pripravili nekaj smernic, ki vam bodo v pomoč pri organizaciji kuhinje in shranjevanju živil. Za čim manj pokvarjene

Preberi več

Kako do večjega izkoristka (eko) živil in manjšega ogljičnega odtisa?

S pravilnim shranjevanjem lahko podaljšate obstojnost lokalne, ekološko pridelane hrane in njeno prehransko vrednost. Preberite, kako. Kaj se klasificira kot eko ali bio? Eko oz. ekološko ter bio so sopomenke,

Preberi več

Kako zmanjšati količino zavržene hrane v profesionalnih kuhinjah in povečati profit?

Vpeljite vakuum v svojo profesionalno kuhinjo za manj zavržene hrane in optimizacijo delovnega procesa. Zagotavljamo kakovostne materiale in uporabniku prijazne rešitve. Vakuumski aparat, vakuumske vrečke, posode in GN vakuumski pokrovi.

Preberi več

Zakaj vsa plastika ni slaba?!

Se tudi vam porajajo dvomi o primernosti uporabe plastike za shranjevanje hrane, saj ste nekje slišali, da plastika lahko vsebuje škodljivo snov BPA? Kupujete posode za shranjevanje hrane, a ne

Preberi več

Izberite odgovorno, izberite nagrobno svečo Ardeo

Globoko zakoreninjena slovenska tradicija je, da skrbno urejamo grobove in da ob prazniku vseh svetih prižgemo sveče na grobovih vseh nam dragih pokojnikov. Plamen sveč ponazarja večno luč, ki naj

Preberi več

Kako izbrati prave vakuumske vrečke?

Ste vedeli, da so vakuumske vrečke najpomembnejše zagotovilo za kakovostno zavakuumirana živila? Če ste med vakuumiranjem opazili, da se vam je vrečka stopila ali da aparat ni do konca izsesal

Preberi več
Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:
Odstrani vse